29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > 1 Mayıs'ta Adana'dayız

1 Mayıs'ta Adana'dayız

19.04.2015 23:59 12 14 16 18 yazdır
Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Türkiye Kamu-Sen konfederasyonunun 1 Mayıs Emek bayramını Adana'da kutlayacağını açıkladı.
1 Mayıs'ta Adana'dayız

KONCUK AÇIKLAMASINDA;

Türkiye Kamu-Sen 1 Mayıs Emek Bayramını Adana'da kutlayacak. Konfederasyonumuz tarafından yapılacak olan etkinliğe Genel Merkezimiz tarafından belirlenecek il temsilciliklerimiz ve bağlı şubelerimiz katılacaktır. Katılmak isteyen tüm şubelerimiz de, istemeleri halinde temsilen etkinliğimize katılabileceklerdir.

1 Mayıs etkinliği, saat 10:00'da İnönü Caddesinde bulunan Adana il temsilciliğimiz önünde toplanarak başlayacak, buradan, İnönü Caddesi istikametinden, Atatürk Parkına kadar yürünerek gidilecek, Atatürk Parkı önünde miting yaparak 1 Mayıs'ı kutlayacağız.

Türkiye Kamu-Sen 1 Mayıs etkinliği, günün anlam ve önemine uygun olarak, çalışma hayatında yaşanan problemleri dile getirerek yapacak, adil gelir dağılımı, işsizlik, ayrımcılık, ülkemizde yaşanan hukuki problemlere vurgu yapılacaktır.

1 Mayıs'ı kavganın olmadığı, bayram tadında ama ülkeyi yönetenlerin hatalarını en net şekilde dile getirdiğimiz bir gün olarak kutlayacağız. Emeğin, alın terinin yerlerde süründüğü, gençlerimizin işsizlikten gelecekten umudunu kestiği, emeklilerin yok sayıldığı, çalışanların taleplerine kulak tıkandığı, taşeronlaşmanın zirve yaptığı, memurun iş güvencesine göz dikildiği bugün, Türkiye Kamu-Sen ve bağlı teşkilatlarımız 1 Mayıs'ı heba etmeyecek, Adana'dan, tüm Türkiye'ye seslenecek ve ülkeyi yönetme aczi içindekilere karşı sesini yükseltecektir. HAYIRLI OLSUN" dedi.

Adana'da kutlanacak 1 Mayıs etkinliklerimize, Osmaniye, Mersin, Hatay, Gaziantep, Kahraman Maraş, Konya, Aksaray, Niğde, Karaman, Kayseri ve Kilis teşkilatlarımız katılacaktır.Diğer illerimizde bulunan teşkilatlarımız ise 1 Mayıs etkinliklerimize talep etmeleri halinde temsili olarak katılabileceklerdir.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri