28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > 2019-2020 Kadirli Etkinlik ve Faaliyetlerimiz 101

2019-2020 Kadirli Etkinlik ve Faaliyetlerimiz 101

08.05.2020 00:15 12 14 16 18 yazdır
Yaklaşık iki ayı geçti.Kovid-19 salgının ilk gününden itibaren bütün riskleri bilerek, yüreğimizi ortaya koyarak, Kadirli şehrinin sokaklarında kardeş aile projemiz kapsamında bizi bekleyen birilerine ulaşmaya çalışıyoruz.
2019-2020 Kadirli Etkinlik ve Faaliyetlerimiz 101
TÜRK EĞİTİM SEN KADİRLİ İLÇE BAŞKANLIĞI OLARAK KARDEŞ AILELERİMİZE ULAŞMAYA BUGÜN DE DEVAM ETTIK.ARTIK MEVZUYU BİLİYORSUNUZ.
BİZİ BEKLEYEN BİRİLERİ VAR....
Sabır ve şükür bugün bu zor günlerde en büyük sınavı veriyor. Var olan şükrünün yok olan da sabrının sınavını veriyor. Aslında yaptığımız çok şey değil biliyorum. Dünya fani derdimiz gök kubbede hoş bir seda bırakabilmek. Vermek nasip işi, almaksa gönderenin rahmetine mazhar olmak. Konunun özeti bu. Malında, canın da emanetçisiyiz. Sizlerin emanetlerini ulaştırmada bizi vesile kılan Rabbime şükrediyorum. Sorumluluğumuz ağır, sizi bekleyenleri bekletmemeniz dua ve temennileriyle saygılar sunarız müteşekkiriz. Rabbim yardımlarınızı kabul etsin.Bugün ki çalışmalarımızda bizi yalnız bırakmayan yönetim kurulu üyemiz Necati Semercioğlu ve sendikamızın güzide üyelerine teşekkürü bir borç biliriz.

Yaklaşık iki ayı geçti.Kovid-19 salgının ilk gününden itibaren bütün riskleri bilerek, yüreğimizi ortaya koyarak, Kadirli şehrinin sokaklarında kardeş aile projemiz kapsamında bizi bekleyen birilerine ulaşmaya çalışıyoruz. Çok trajik sahnelere şahit olduk. Açlığın ve sefaletin derin izlerinin evlerin duvarlarına nasıl sindiğini müşade ettik. Bu şehirin her köşesinde yaralar var, ağıtlar var. Ev fotoğrafları yayınlamayacağız ama hafızamızda bu yaralar hep var olacak. Bugün kazanınız kaynadıysa şanslısınız,şükredin. Sağlığınız yerin de ise şükür secdesinde kalmaya devam edin. Size emanet edilen evlatlarınızın kıymetini bilin. Rabbim korusun sizleri, duayla kalın.

Halim Hallaç Tes Kadirli İlçe Başkanı
Tes Osmaniye Şube Başkan Yardımcısı
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri