20 Nisan 2024 Cumartesi

2020-2021 KADİRLİ BASIN AÇIKLAMASI 6

27.04.2021 23:44 12 14 16 18 yazdır
2020-2021 KADİRLİ BASIN AÇIKLAMASI 6
Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlyas Tapsız Beyle iki gündür Türk Eğitim-Sen olarak yaptığımız görüşmelerde, ders ücretleri ile ilgili öğretmenlerimizi ilgilendiren konularda çözüm odaklı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum..Aklı selim tutum ve davranışları Sayın müdürümüzde hep gördük. Bu vesile ile yaşanılan sorunların ortadan kaldırılması, eğitim camiamızın huzur atmosferine büyük bir katkı yaptığı aşikardır. Bizler bir STK' da bulunması gereken neyse o cihette görev ifa ediyoruz. Üyelerimizin her daim yanında ve emrindeyiz. Pandemi sürecinde gerek yüz yüze gerekse uzaktan eğitim çalışmalarında can hıraş bir performans sergileyen tüm eğitim çalışanlarını yürekten kutluyoruz.Sağlıklı günler dileriz.
Kamu oyuna saygıyla arz olunur.
Halim Hallaç
Tes Kadirli İlçe Başkanı
Tes Osmaniye Şube Bşk Yrd.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri