20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > 2020-2021 KADİRLİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 23

2020-2021 KADİRLİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 23

01.01.2021 22:33 12 14 16 18 yazdır
KADİRLİ BELEDİYESİ ve İLKSAN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞIMIZIN iş birliği ile yapımına başlanan ŞEHİT ÖĞRETMENLER PARKI için Türk Eğitim Sen ilçe başkanlığı olarak başta teşekkür ederiz.
2020-2021 KADİRLİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 23
Ülke olarak, millet olarak birlikte yaşadığımız bu zor günlerde Kadirli ilçemiz Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşısında KADİRLİ BELEDİYESİ ve İLKSAN YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞIMIZIN iş birliği ile yapımına başlanan ŞEHİT ÖĞRETMENLER PARKI için Türk Eğitim Sen ilçe başkanlığı olarak başta Türkiye geneli şehit olan 168 şehit öğretmenlerimiz için büyük vefa örneği gösteren kıymetli belediye başkanımız Dr.
Ömer Tarhan
Beyefendi olmak üzere, sınırsız destekleri için İlksan Yönetim kurulu başkanımız
Tuncer Yılmaz
Beyefendinin şahsında, İLKSAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZE, mimari projenin çizimini gerçekleştiren İrem Büşra Ortak hanımefendiye, bu süreçte İlksanla koordinasyonumuzu gerçekleştiren İlksan Osmaniye İl Temsilcimiz değerli gardaşım Hatip Tanrıöver Beyefendiye şükranlarımızı sunuyoruz. Bayrak inmesin, ezan susmasın diye bu ülkenin geleceğinin harcını kanları ile sulayan aziz şehit öğretmenlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Unutmak tükenmektir şuurunda olan emeği geçen bütün büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sonsuza kadar şehit öğretmenlerimizin adlarının gök kubbenin altında yaşaması için katkı yapmalarından dolayı müteşekkiriz. Ruhları şad mekanları cennet olsun.
Türk Eğitim-Sen Kadirli İlçe Başkanlığı







Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri