20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > 2020-2021 KADİRLİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 29

2020-2021 KADİRLİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 29

21.01.2021 22:49 12 14 16 18 yazdır
Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü başkanı olarak Özgün Gazetesini ziyaret etti.
2020-2021 KADİRLİ ETKİNLİK VE FAALİYETLERİMİZ 29
DELİ GÜZ DAĞCILIK VE DOĞA SPORLARI İHTİSAS KULÜBÜ BAŞKANI HALİM HALLAÇ’TAN GAZETEMİZE ZİYARET

Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübü başkanı Halim Hallaç ve kulüp başkan yardımcısı Cengiz Semercioğlu gazetimizi ziyaret etti.

Kadrili’de bir çok alanda çalışmaları ile adından söz ettiren Halim Hallaç, amacımız dağcılık ve doğa sporlarının ilçemizde gelişmesi ve ulusal lisanslı sporcular çıkarabilmek dedi.

9 Kasım 2020 de kurulan kulübün o tarihten bugüne kadar yaptığı faaliyetler hakkında bilgi veren, Hallaç; “Özellikle amacımız dağcılık ve doğa sporlarının ilçemizde gelişmesi ve ulusal lisanslı sporcular çıkarabilmek için faaliyetlerimizi devam ettirmek. Özellikle pandemi ile ortaya çıkan yeni normalde bugün doga sporlarının öneminin bir kez daha anlaşıldığını bunu faaliyetlerimize katılım yapan ilçemiz sakinlerinin yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti.

Özellikle gençlerimizin spor tırmanış yapmaları için de gerek ilçe kaymaklığımız gerekse de belediye başkanımız nezdinde girişimlerde bulunduk. İnşallah en kısa zamanda ilçemizde bir spor tırmanış duvarı yapılacak olması ise ayrıca mutluluk kaynağı. Kulübümüze göstermiş olduğunuz ilgiye de ayrıca teşekkür ederiz.” Diye konuştu.

Sayın Halim Hallaç ve Cengiz Semercioğluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri