14 Haziran 2021 Pazartesi
Anasayfa > HABERLER > 2020-2021 OSMANİYE BASIN AÇIKLAMASI 13

2020-2021 OSMANİYE BASIN AÇIKLAMASI 13

03.06.2021 01:52 12 14 16 18 yazdır
Kıymetli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, il ve ilçe yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, uç beylerimiz İş Yeri Temsilcisi arkadaşlarım ve her türlü olumsuzluklara rağmen bize desteğini esirgemeyip sendikamıza gönül veren çok değerli üyelerimiz;
2020-2021 OSMANİYE BASIN AÇIKLAMASI 13

TÜRK EĞİTİM SEN OSMANİYE ŞUBE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR!

Gece demedik gündüz demedik bir üyemizin daha sorununu çözmek için mücadele ettik. Hamdolsun sendikamızın yüzünü yere eğdirmedik.

Son 15 yıl içerisinde iki defa Türkiye birincisi olan (üye kayıtlarında yüzdelik dilimde ki sıralamada Türkiye birinciliği ve bir yıl içinde 981 üye kaydıyla en çok üye kaydeden şube sıralamasında Türkiye birinciliği olmak üzere iki birincilik) şubemize ait son üç yılın mutabakat sayılarını buradan sizlerle paylaşacağım.

2019 yılında yaptığımız mutabakatta Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubenin toplam üye sayısı 2419 oldu.

2020 yılında yaptığımız mutabakatta ise Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubenin toplam üye sayısı 2497 ye yükseldi.

Son yaptığımız yani 2021 yılının mutabakatı ise Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubenin üye sayısı 104 artarak 2601 oldu.

Bize inanarak, güvenerek teveccüh gösterip üye olan arkadaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.

İlkeli, kararlı, inançlı; önce ülkem” diyerek devletine ve milletine sadakat gösterip, bayrağına, milli ve manevi değerlerine, Atatürk’üne sahip çıkan sendikamız büyümeye devam edecektir!

Biz ki, ustasıyız

Vatan sevmenin

Umut, saklımızda ölümsüz bayrak

Kırmızı-kırmızı

Dalga-dalgadır… Var olsun teşkilat var olsun davamız, teşkilatımızdaki her bir bireyin ellerinden öpüyor saygılar sunuyorum.

Ahmet KANDEMİR

Türk Eğitim Sen Osmaniye Şube Başkanı

OSMANİYE ŞUBESİ
İLÇE ADI TÜRK EĞİTİM-SEN 2021
ERKEK KADIN TOPLAM
BAHÇE İLÇESİ 69 52 121
DÜZİÇİ İLÇESİ 219 127 346
HASANBEYLİ İLÇESİ 16 8 24
KADİRLİ İLÇESİ 352 301 653
SUMBAS İLÇESİ 35 21 56
TOPRAKKALE İLÇESİ 34 51 85
MERKEZ İLÇESİ 554 460 1014
ÜNİVERSİTE 213 89 302
MEB TOPLAM 1279 1020 2299
GENEL TOPLAM 1492 1109 2601

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri