20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > 2020-2021 OSMANİYE ZİYARETLERİMİZ 46

2020-2021 OSMANİYE ZİYARETLERİMİZ 46

19.02.2021 21:52 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye Korkut Ata Üniversitemize atanan Prof. Dr. Turgay UZUN Rektörümüze hayırlı uğurlu olsun ziyaretinde bulunduk.
2020-2021 OSMANİYE ZİYARETLERİMİZ 46
Sayın Rektörümüze nazik kabulleri için teşekkür ediyor, üstün başarılar diliyor ve yeni dönemin Osmaniye Korkut Ata Üniversitemiz için; ülkemize, milletimize, Osmaniye’mize, Üniversitemize ve tüm personel arkadaşlarımıza hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz.


Ziyaretimizde Sayın Rektörümüze Osmaniye ilimizi temsilen Kurtuluş Savaşı Kahramanımız ve Şehidimiz Rahime Hatun tablosu ile Cumhuriyetimizin ilk yıllarında Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün kullandığı bayram kutlama tebriğini takdim ettik.

Osmaniye Korkut Ata Üniversitemizde yetkili sendika olan ve faaliyetlerini önce üniversitemiz sorumluluk bilinci ile yürüten Türk Eğitim-Sen Ailesi olarak; Çalışanın mutlu, huzurlu, aidiyet duygusuna sahip, motivasyonu yüksek ve üretken olduğu bir kurumda sendikacılık yapmak bizim en büyük arzumuz olduğunu bildirir, çalışanlarımız ve tüm paydaşlarımız için sağlıklı, huzurlu, verimli ve üretken bir dönem olmasını dileriz.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri