28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > 2021-2022 OSMANİYE BASIN AÇIKLAMASI 1

2021-2022 OSMANİYE BASIN AÇIKLAMASI 1

30.08.2021 20:51 12 14 16 18 yazdır
Milli Eğitimdeki Hali Pür Melalimiz Dikkat Öğretmenler Kurulunda Pcr Testi Zorlaması Hakkında Karar Alınamaz, Dikkat Öğretmenler Kurulunda Size Karar Aldırarak Yaptırım Ve Angarya Uygulayacaklar İtiraz Edin Ve Şerh Düşün
2021-2022 OSMANİYE BASIN AÇIKLAMASI 1

MİLLİ EĞİTİMDEKİ HALİ PÜR MELALİMİZ



Bakanlık genellikle mevzuat aykırı kararı ile bildiriyor.

Kısacası en altta okul yöneticileri başlıyor işkenceye...

Resmi yazının mevzuata aykırı olması ile mücadele edilebilir de aşağıdaki uygulamalar tamamen işkenceye dönüşüyor.

O zaman aklıma şu geliyor, zannederim resmi yazının dışında zoomdan il memlere başka talimatlar veriliyor... Onlarda aşağıdakilere....

Bakalım PCR testi ile ilgili uygulamalara,

PCR testi getirmeyen öğretmenler kurulu toplantısına alınmayacakmış,

PCR testi olmayan okula alınmayacak ve ek dersi kesilip okula gelmemiş gibi soruşturma açılacakmış,

PCR testi için öğretmenler kurulunda karar alınacakmış,

Bunun yanında kayıt altına alın derslerine girsinler diyen il memler de var.

Hâlbuki bakanlığın verdiği tek talimat var öğretmenler den iki gün PCR testi istenecek. (Bunuda aşıya zorlamak için yapıyor. bu açıklamadan sonra ilk beş gün öğretmen aşılama oranı yüzde beş arttı. " Bakanlık aşısızları idari izne ayırıyorum, Ek ders ödemeyecegim" dediği an yüzde 0,1 aşısız kalır.vAşılı da hasta oluyor ve bulaştırıyor. Öğrenci velisi, ablası, annesi, dedesinden PCR testi istenmiyor, sadece öğretmenden haftada iki defa test istenmesi hayatın olağan akışına aykırıdır ve öğretmen günah keçisi değildir. Siz birbirinize sahip çıkmazsanız size kimse sahip çıkmaz. Doğru olan uygulama eğitimin paydaşı olan herkesten HES kodu istenmesidir. Nokta)

Hapsi bu, bu emri işkenceye dönüştürüp bilinç altında yatan ne kadar fantazi varsa uygulamanın alemi varmı, Allah aşkına herkesten HES kodu iste geç git.

ÖĞRETMEN GÜNAH KEÇİSİ DEĞİLDİR

Aşısız öğretmen ve diğer eğitim çalışanlarına haftada iki gün zorunlu PCR uygulaması Anayasanın eşitlik ilkesine aykırıdır.

Madem uygulayacaksınız tüm millete aşılı aşısız bakmadan PCR testi uygulayın. Çünkü salgını sadece aşısız öğretmenler bulaştırmıyor.

En mantıklı, en makul ve en uygulanabilir olan HES kodu uygulamasıdır. Aşılı aşısız herkese devlet dairelerinde, toplu organizasyonlarda, uçak, tren, otobüs vapur vb seyahatlerinde HES kodu uygulaması titizlikle uygulanmalıdır.

Aşı olanlarda covid oluyor mu? Evet.
Aşı olanlarda covid bulaştırıyor mu? Evet.
Peki;
Aşı olmayanlara haftada 2 kez PCR testi yaptırtmak haksızlık olmuyor mu?
En önemlisi okul yöneticileri, diğer öğretmenler ve öğrenci velileri tarafından aşı olmayan öğretmenlere mobbing uygulanacak mı?

Aşı olmayan öğrenci velileri ve ailenin diğer fertleri PCR testi yaptıracaklar mı?
Aşı olmayan öğretmenlerin aile fertleri de PCR testi yaptıracak mı?

Bu zorlama da amaç aşı olmayanları aşı olmaya ikna etmek mi?
Çünkü test, hemde haftada iki gün çok zor ve yukarıda belirttiğim hususlara göre mantıksız.


Ülkede kaç okul varsa yeminle hepsi farklı yöntem seçecek; PCR testi istemeyen de olacak, kapının dibinde testin nerede diye soranda olacak.
Ek dersini kestim diyende olacak.
Daha ileri giden de olacak duyacağız mutlaka fantezileri..

Bin dik bir alamete gedeyoz kıyamate...

Bu arada tahminimce okullar bir ay sonra tekrar online olur.

Birbirinizi üzmeyin bu dünya kimseye kalmaz....

Öğretmen Ve Diğer Personelin Haftada En Az 2 Defa Pcr Testi Yaptırması Zorunlu Olabilir Mi?



DİKKAT ÖĞRETMENLER KURULUNDA PCR TESTİ ZORLAMASI HAKKINDA KARAR ALINAMAZ İTİRAZ EDİN VE ŞERH DÜŞÜN 


Öğretmenler olarak bölünürseniz size daha çok karar aldırırlar. Ben aşımı oldum o da olsun haftada iki gün PCR testi versin derseniz yarın size başka uygulamalarla gelirler. Aşılı da hasta oluyor ve bulaştırıyor. Öğrenci velisi, ablası, annesi, dedesinden PCR testi istenmiyor, sadece öğretmenden haftada iki defa test istenmesi hayatın olağan akışına aykırıdır ve öğretmen günah keçisi değildir. 

Siz birbirinize sahip çıkmazsanız size kimse sahip çıkmaz. Doğru olan uygulama eğitimin paydaşı olan herkesten HES kodu istenmesidir. 

İlimizde "3-Kurum personeli içerisinde aşı olmayanlardan her hafta Pazartesi ve Perşembe günleri PCR testi istenmesine ve bu maddenin öğretmenler kuruluna gündem maddesi olarak eklenip, karar alınmasına," dair karar alınmış hatırlatayım öğretmenler kurulunda anayasaya aykırı karar alınamaz. 



Öğretmenler Kurulu toplantılarında öğretmenlere; oy çokluğu ile anayasaya aykırı bağlayıcı kararlar alınması, bir başkasının oyu ile bir diğerinin haklarını ortadan kaldıran hükümler içeren karar alınmaz. O vakit ek dersler 50 TL olsun kararı da alın biz size her gün test getirelim... Bu kararın alınmasını sağlayanda, gündem maddesine alanda, oylatanda, oy verende anayasal suç işlemektedir. 

Öğretmenler kurulunda hakkınızı arayın susmayın....


DİKKAT ÖĞRETMENLER KURULUNDA SİZE KARAR ALDIRARAK YAPTIRIM VE ANGARYA UYGULAYACAKLAR İTİRAZ EDİN VE ŞERH DÜŞÜN 



İlimizde; "10-Uzaktan Eğitim sürecindeki kayıpların tespit edilmesi ve giderilmesi açısından, MEB Eğitim Kurumları ve Zümre Yönergesi’nin 12.Maddesinin 8.fıkrasındaki gündem konularına, Öğretmenlerimizin her ay: * Sınıflarda Seviye(Kazanım) belirleme ölçeğini uygulamaları, * Sınıflarda Seviye(Kazanım) belirleme ölçeğinin uygulanması sonucuna istinaden, seviye gruplarının belirlenerek, grupların hazır bulunuşluklarına göre GEP(Gelişim Eğitim Planı) yapmaları, * Ölçeklerin sonucuna göre iyileştirme alanları belirlenerek GEP yapmaları, * GEP gereği gerçekleştirilen etkinlikler sonucu yeniden PUKO(Planla-Uygula-Kontrol Et-Önlem Al) gerçekleştirmeleri, * Öğretmenlerin her ay GEP’lerle ilgili raporunu Zümre başkanları ile görüşmeleri hususlarının eklenmesine, Ayrıca yukarıdaki hususların öğretmenler kuruluna gündem maddesi olarak eklenmesine ve karar olarak alınmasına," diye karar alınmış alınmasına da.... 

Hatırlatayım öğretmenler kurulunda anayasaya aykırı karar alınamaz. 

GEP ve PUKO şeklinde hiç bir öğretmenim yasal bir görevi yoktur. Öğretmenler Kurulu toplantılarında öğretmenlere; oy çokluğu ile angarya içeren bağlayıcı kararlar alınması, bir başkasının oyu ile bir diğerinin haklarını ortadan kaldıran angarya yükleyen hükümler içeren karar alınmaz. O vakit ek dersler 50 TL olsun kararı da alın ben size her gün GEP ve PUKO yapalım.

Bu kararın alınmasını sağlayanda, gündem maddesine alanda, oylatanda, oy verende anayasal suç işlemektedir. 

Öğretmenler kurulunda hakkınızı arayın susmayın.... 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri