18 Nisan 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > 7. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ TAMAMLANDI

7. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ TAMAMLANDI

13.11.2021 22:04 12 14 16 18 yazdır
Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü, 10.00 - 17.00 saatleri arasında, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi Salonunda gerçekleştirildi.
7. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ TAMAMLANDI
ürk Eğitim Sen Osmaniye Şubesinin 7. Olağan Genel Kurulu; 13 Kasım 2021 Cumartesi günü, 10.00 - 17.00 saatleri arasında, Osmaniye Merkez İlçe, Merkez Polis Karakolu ve Cumhuriyet Meydanı yanı Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi Salonunda yapılmıştır.

Genel kurulumuza katılarak bizlere desteğini esirgemeyen üyelerimize ve delegelerimize;

Genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran MHP İl Başkan Vekili Zübeyir SOMUK ve yönetim kuruluna, MHP Merkez İlçe Başkanı Fatih ÖZDOKUR ve yönetim kuruluna, Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak BULUT’a, TÜRKAV İl Başkanı Çağrı HÖRMET ve yönetim kuruluna, Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Fatih ÜSTÜNER ve yönetim kuruluna; TÜRKAV Kadirli Başkanı Levent BİNİCİ ve yönetim kuruluna;


Divan başkanlığı görevini yürüten İl Genel Meclis Üyesi Osman SATIK, TÜRKAV İl Başkanı Çağrı HÖRMET ve emekli öğretmen Ahmet KAHRAMAN’a teşekkür ederiz.


7.Olağan Genel Kurulumuzda Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kuruluna seçilen üyelerimiz;

YÖNETİM KURULU
1- İSMAİL KILINÇ
2- ALİ TUZCU
3- HAMZA KILIÇ
4- CİHAT KARAKUŞ
5- FATİH MEHMET GİZLİCE
6- ATİLLA ARSLAN 
7- YÜCEL YONCA
   
DENETLEME KURULU
1- ASENA BORAN
2- MUSTAFA YALÇIN
3- EYÜP OKYAY
4- ÖMER FARUK SÜMBÜL
5- EYYUP ŞAMİL ÇETİNKALE 
   
DİSİPLİN KURULU
1- KASIM ÇELİKKIRAN
2- MUSTAFA BOZKURT
3- MUSTAFA BARDAK 
4- SERDAL FİLİK
5- ZEKERİYE DİNGİL


Üst Kurul Delegelerimiz;

1- AHMET KANDEMİR
2- İSMAİL KILINÇ
3- ALİ TUZCU

Genel kurulumuza katılarak bizlere destek olan arkadaşlarımıza, üyelerimize, delegelerimize, misafirlerimize ve gönül dostlarımıza teşekkür eder. Yönetim, Denetleme ve Disiplin Kurulu'nda ve Genel Merkez Delegesi olarak görev alan arkadaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri