19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > BAHÇE TES'DEN YÜKSEKOKULA ZİYARET

BAHÇE TES'DEN YÜKSEKOKULA ZİYARET

10.10.2017 14:36 12 14 16 18 yazdır
08.10.2017 tarihinde Bahçe Meslek Yüksekokulu Müdürü Yard.Doç.Dr.Bülent YANIKTEPE Türk Eğitim-Sen Bahçe İlçe Başkanlığı olarak ziyaret edilmiştir.
BAHÇE TES'DEN YÜKSEKOKULA ZİYARET


Değerli Müdürümüz Yard.Doç.Dr.Bülent YANIKTEPE ile ilçemizde yapılmakta olan Meslek Yüksek Okulu binasının son durumu, öğrenci yurdu ile ilgili gelişmeler, Meslek Yüksek Okulunun yarını, İlçemiz eğitimin dünü ve yarını üzerine fikir alış verişinde bulunduk.

Ayrıca akademik personelin Yüksek lisans, doktora ve doçentlikten daha üst bir unvan olan profesörlük ünvanının üniversiteler tarafından verilmesi, doçentliğin ise merkezi bir sınav ile verilmesi sorunu. Doçentlik Sözlü Sınavının Kapsamı ve Yönetimi İle İlgili adayın girdiği alanla ilgili bilgi derinliği, genişliği ve aktüelliğinin ölçülmesinde karşılaşılan sıkıntılar. Akademik yükselmelerde zaman sınırlaması gibi sorunlar kamuoyunun takdirine sunulmaktadır.

Türk Eğitim-Sen Bahçe İlçe Başkanı
Mustafa YALÇIN
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri