29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR

BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR

07.11.2017 13:39 12 14 16 18 yazdır
Kongremizi gerçekleştirdiğimiz, Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'ni, şehrimize yakışır bir kültür merkezi haline getirdikleri için Osmaniye Belediye Başkanımız Kadir KARA'ya şehrimiz adına teşekkür ederiz.
BELEDİYE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR
Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi, zamanla yetersiz bir hale gelmişti bu nedenle şehrimize yakışır, modern bir kültür merkezi haline getirilmesi gerekiyordu.


Bunu görerek tadilat çalışmalarını başlatan Belediye Başkanımız Kadir KARA, Cebeli Bereket Kültü Merkezinin modern bir hale getirilmesini sağlamıştır.

Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi Fotoğrafları için tıklayınız.



Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezinin yeni hali bizleri memnun etmiştir. Kongremizde misafirlerimizi gururla ağırladık ve kongremizi şehir merkezinde daha modern bir ortamda gerçekleştirdik.

 

"İnsandır sanıyordum mukaddes yüke hamal. Hamallık ki, sonunda, ne rütbe var, ne de mal." Bizimkisi bu mana, biri desin "Allah razı olsun" o bize hem rütbe olur, hem de mal.


Sayın Belediye Başkanımız Allah sizden razı olsun.


Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanı

Ahmet KANDEMİR


6. OLAĞAN GENEL KURUL FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ.


6. OLAĞAN GENEL KURULUMUZ YAPILDI

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri