28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Çanakkale zaferinin 103. Yıl dönümünde “81 İLDE 103 OKUL TEK YÜREK PROJESİ”

Çanakkale zaferinin 103. Yıl dönümünde “81 İLDE 103 OKUL TEK YÜREK PROJESİ”

18.03.2018 07:14 12 14 16 18 yazdır
Çanakkale zaferinin 103. Yıl dönümünde “81 İLDE 103 OKUL TEK YÜREK PROJESİ” kapsamında 17000 sosyal bilgiler öğretmeninin takibinde olduğu grup videosunu yayımladı.
Çanakkale zaferinin 103. Yıl dönümünde “81 İLDE 103 OKUL TEK YÜREK PROJESİ”
Sendika üyemiz Saimbey Ortaokulu Sosyal bilgiler öğretmenimiz Abdullah ÇİFTCİ öğrencileri ile birlikte ilimizi temsil etti.

Onlar bize, başarabilme adına, umutsuzluğun kol gezdiği dönemlerde, açlık, sefalet, yokluk ve yoksunluk içerisinde, inancımız adına yılgınlık belirtisi göstermeden yürütülen bir mücadelenin yüceliğini anlattılar. 

Aziz şehitlerimiz ve şu an ebediyete intikal etmiş olan kahraman gazilerimiz, sizler, cephede savaşarak görevlerinizi tam manasıyla yerine getirmiş oldunuz. 
Bizler o gün orada bulunup, cansiperane çatışmalarınıza ve göğüs göğse vuruşmalarınıza destek verenlerden olamadık ama tarih bilinci oluşturmak adına gayret gösteren sosyal bilgiler öğretmenleri olarak bu gün sizlerin o destansı abidesini acizane yeni nesle anlatma şerefine nail olanlardan olduk.

Sosyal bilgiler öğretmenleri olarak oluşturduğumuz bu sinerji bizi örnek alacak nesillerin, ümit ediyorum ki daha güzel projeler yapması için bir ufuk açacaktır onların zihinlerinde. 

Heyecan duyan tüm öğretmenlerime sonsuz teşekkürü bir borç biliyorum. İyi ki varsınız. 

Hani diyor ya Akif, ”Yine bir şey yapabildim diyemem hâtırana.” Azımız çoğa sayılır inşallah. Tüm şehitlerimizin ruhu şad olsun.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri