20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > CUMHURİYET MEYDANINDAN ANDIMIZI HAYKIRDIK

CUMHURİYET MEYDANINDAN ANDIMIZI HAYKIRDIK

29.10.2018 14:44 12 14 16 18 yazdır
Türkiye Kamu Sen Osmaniye Şubeleri tarafından tertiplediğimiz "AND İÇİYORUZ; ANDIMIZI OKUTMAKTAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ!" konulu basın açıklamamıza katılarak "Son nefer son nefese kadar Ezelden Ahire Ne mutlu Türküm diyene." diye haykıranlara selam olsun.
CUMHURİYET MEYDANINDAN ANDIMIZI HAYKIRDIK

Türk kimliğini yok etme gayreti içinde, her türlü fitneye başvuranlara inat, biz işte burada bir kez daha haykırıyoruz zorunuza gitsin ya da gitmesin; “Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın. Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın" dizelerindeki ilahi adalete sığınarak diyoruz ki; o Bayrak orada duracak, o Atatürk orada duracak, kaidesinde "Ne mutlu Türküm diyene" yazacak, yine hava soğuk olacak ve yine yağmur yağacak ve yine biz yediden yetmişe titreyerek varlığımızı Türk varlığına armağan edeceğiz.

Biz kimiz? Biz; ölümlü bir bedende ölümsüz bir dava taşıyanlarız, biz acıyı bal bilenler, her kahrı çekenleriz. Ölüme gülüp gidenleriz biz. Davamıza göğüslerimizle ateş, gözlerimizle su taşıyanlarız, söz konusu vatan olduğunda göndere Bayrak, Hilale Yıldız olan yüzleriz, binleriz, yüzbinleriz. Bayrağımızın altında inadına andımızı öğreteceğiz ve okutacağız diyenleriz.


AND İÇİYORUZ; ANDIMIZI OKUTMAKTAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ!


Adresinde yayınladığımız basın açıklaması metnimizi mutlaka okumanızı tavsiye ediyoruz.

Öncelikle güvenliğimizi gözeten emniyet güçlerimize bizi takip ederek kamuoyuna ulaştıran basın mensuplarımıza ve davetimizi kırmayarak açıklamamıza katılan Çok değerli Türkiye Kamu Sen üyelerine Kamu Sen'e bağlı sendikalarımızın Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerine, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Davetimize icabet eden MHP il Başkanımız Melih Loş, MHP Merkez İlçe Başkanımız Ümmet Kaya, Osmaniye İl Ocak Başkanımız Hasan şahin Ceylanve TÜRKAV Osmaniye İl Başkanımız Çağrı Hörmet, Türk Ocakları Osmaniye İl Başkanımız Mehmet Çetinkaya, TÜRKAV Toprakkale İlçe Başkanımız Abdurrahman Acu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederiz.

Önceki dönemlerde davamıza hizmet etmiş milletvekillerimizden Mehmet Kundakçı, il başkanlarımızdan Fahri Kuyulu ve Murat Kanlı başkanlarıma, İlçe başkanlarımızdan Tansel Elverdi başkanlarıma teşekkür ederiz.

Belediye Meclis Üyelerimizden Hamed Öztürk ve Bünyamin Kılıçkıran Başkanlarımıza ve Osmaniye OMDER başkanımız TC Yaşar Balci ağabeyime teşekkür ederiz.

Türk Eğitim Sen Toprakkale İlçe Başkanımız TC Hamza Kiliç, Bahçe İlçe Başkanımız Mustafa Yalçın, Kadirli İlçe Başkanımız Halim Hallaç, Düziçi İlçe Başkanımız Ali Tuzcu ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederiz.


AND İÇİYORUZ; ANDIMIZI OKUTMAKTAN ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ! FOTOĞRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri