29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Demokrasi ve Şehitler Mitingindeydik

Demokrasi ve Şehitler Mitingindeydik

08.08.2016 14:16 12 14 16 18 yazdır
Genel Başkanımız ve şube başkanlarımız Yenikapı da Osmaniye Şubelerimiz ve üyelerimiz de Osmaniye Cumhuriyet Meydanındaydı
Demokrasi ve Şehitler Mitingindeydik
Darbe sonrasında yapılan demokrasi mitinglerinin sonuncusu Demokrasi ve Şehitler Mitingi 7 Ağustos Pazar saat 17:00'da Yenikapı'da yapıldı.

Mitinge Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanısıra, Başbakan Binali yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'de katıldı.


Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne Türkiye tarihindeki en yüksek katılım gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteği, Başbakan Binali Yıldırım'ın daveti üzerine Yenikapı'daki Demokrasi mitingine muhalefet liderlerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ninde katılması mitinge katılımı rekor düzeye taşıdı.

Parti bayraklarının yasaklandığı Yenikapı Demokrasi ve Şehitler mitingine sadece Türkiye Bayrağı taşıyarak katılımın yapılması kararlaştırıldı.

Demokrasi Mitingi'ne katılanlar arasından başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar, Milletvekilleri, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyükelçiler, Yerel ve Ulusal Basın, Uluslararası Basın mensupları ve Sivil Toplum Kuruluşları katılıyor. Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi Türkiye'de düzenlenen rekor sayıdaki katılımıyla Türkiye tarihine geçti.

İstanbul Yenikapı'da düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitinginde Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve sendikalarımızın genel başkanları, genel merkez yöneticilerimiz, şube başkanlarımız ve üyelerimiz de yer aldı.


Yoğun katılımın olduğu miting alanına kortej yürüyüşüyle gelen Genel Başkan İsmail Koncuk ve katılımcılar milli birlik ve beraberlik mesaj ı verdiler. Mitinge ilişkin değerlendirmede bulunan Koncuk, şunları ifade etti:

"Demokrasimize, birlik ve beraberliğimize sahip çıktık. Artık huzur istiyoruz, artık ayrımcılığın tam anlamıyla yok edilmesini istiyoruz. Kucaklaşmanın, birliğin tam zamanı. Hukukun, adaletin her alanda hakim olmasını istiyoruz. Biz bize düşeni yaparız, herkesten de aynı sorumluluğu bekliyoruz. Başka Türkiye yok. Biz hep birlikte Türk Milletiyiz!"


Aynı gün Osmaniye'de de düzenlenen Demokrasi ve Şehitler Mitinginde Türkiye kamu Sen'e bağlı şube yöneticileri ve üyelerimiz de Osmaniye Cumhuriyet Meydanındaydı.


 

Türk Cumhuriyetinin kurucusu ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk; 32 Bin 411 gün önce biz Türk Gençliğine verdiğin görev 240 şehit verilerek Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti kurtarılarak yerine getirilmiştir. Görevde ve Emrindeyiz.

Ahmet Kandemir 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri