28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > GAZİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK MİLLİ BİR GÖREVDİR

GAZİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK MİLLİ BİR GÖREVDİR

19.09.2021 00:01 12 14 16 18 yazdır
Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü'nü kutluyor, tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
GAZİLERİMİZE SAHİP ÇIKMAK MİLLİ BİR GÖREVDİR

Türk Eğitim-Sen Osmaniye İl Başkanı Ahmet KANDEMİR, Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Üzerinde yaşadığımız bu toprakları paha biçilmez bedeller ödeyerek, şehit ve gazilerimizin verdiği mücadele sonucunda vatan yaptık; bugün de şehitler vererek, kahraman gazilerimizin ortaya koyduğu cesaret ve fedakârlıkla koruyoruz.

Türk tarihi, milletimizin vatanı ve bağımsızlığı uğruna verdiği mücadelenin kanla yazılan destanıdır. Ateş çemberi ile çevrelenmiş, kahpe planlarla tuzaklanmış vatanımızda; ülkemizi, devletimizi, milli ve manevi değerlerimizi, birlik ve beraberliğimizi korumak üzere canlarını feda etmekten çekinmeyen şehit ve gazilerimiz sayesinde ayakta durmaktayız. Bu topraklar üzerinde attığımız her adımda, aldığımız her nefeste gazilerimizin ve şehitlerimizin hakları vardır.

Bu bakımdan şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere emaneti olan bu vatanı her şart altında muhafaza ve müdafaa etmek, ay yıldızlı al bayrağımızı ilelebet dalgalandırmak, şehit yakınlarına ve gazilerimize sahip çıkmak hepimiz için milli bir görevdir.

Bu vesile ile ülkemiz için canlarını ortaya koyan, kanlarını döken gazilerimizi bir kez daha anıyor, bu millet için gösterdikleri fedakârlık, cesaret ve kahramanlık nedeniyle kendilerine olan minnettarlığımızı bütün samimiyetimizle ifade ediyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e mareşal rütbesi ve gazi unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü'nü kutluyor, tüm gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Türk Eğitim-Sen Osmaniye İl Başkanı

Ahmet KANDEMİR

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri