19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > GENEL KURULUMUZ 4 KASIMDA YAPILACAKTIR

GENEL KURULUMUZ 4 KASIMDA YAPILACAKTIR

16.10.2017 16:10 12 14 16 18 yazdır
Eğitim çalışanlarının gerçek temsilcisi, hak mücadelesinin amiral gemisi, Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulu 4 Kasım 2017 tarihinde yapılacaktır.
GENEL KURULUMUZ 4 KASIMDA YAPILACAKTIR

DEMOKRASİ ŞÖLENİMİZ OLAN GENEL KURULUMUZ 4 KASIMDA YAPILACAKTIR


Eğitim çalışanlarının gerçek temsilcisi, hak mücadelesinin amiral gemisi, Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesinin 6. Olağan Genel Kurulu 4 Kasım 2017 tarihinde yapılacaktır.


Bugüne kadar tüm kongre süreçlerini bir demokrasi şöleni havasında gerçekleştiren ve bu vasıflarıyla da takdir ve övgüyle anılan sendikamız, bu dönemde de dostlarını sevindiren ve gururlandıran bir seçim sürecini yürütecektir.


Türk Eğitim Sen'in her bir üyesi donanımı, meslek aşkı ve sendikal hassasiyetiyle eğitim çalışanlarının temsil sorumluluğunu ifa edebilecek niteliklere haizdir. Bu itibarla gerek genel kurullarda aday olacak her bir yol arkadaşımızı şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.


Türkiye'mizin en büyük, en etkin ve en itibarlı sendikası ve milli sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim Sen Türk memur sendikacılığının kutup yıldızı olarak ışık olmaya devam edecektir.


Bu vesileyle cesaret ve gücümüzün asıl kaynağı olan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.


TÜRK EĞİTİM SEN OSMANİYE ŞUBESİNİN 6. OLAĞAN GENEL KURULU İLAN METNİ


Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesinin zorunlu organlarının oluşturulması ve Genel Merkez Genel Kurul Delegelerinin belirlenmesi için Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu yapılacaktır.


6. OLAĞAN GENEL KURUL TARİHİ, OY KULLANMA İŞLEMİNİN BAŞLAYIŞ VE BİTİŞ SAATLERİ;


Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu; 4 Kasım 2017 Cumartesi günü, 09.00 -- 17.00 saatleri arasında, ekte bulunan gündemle, Osmaniye Merkez İlçe, Merkez Polis Karakolu ve Cumhuriyet Meydanı yanı Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi Salonunda, çoğunluk sağlanamadığı takdirde aynı yer ve saatte doğal şube delegeleri ve delege seçim sürecinde belirlenen delegelerle 11 Kasım 2017 Cumartesi günü yapılacaktır.


6. OLAĞAN GENEL KURUL İLANI EKLERİ;


a)- 6. Olağan Genel Kurul Gündemi


b)- 2017 Şube Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu


c)- 2017 Denetleme Kurulu Dönem Sonu Raporu



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri