19 Nisan 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Sonuçlandı

İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Sonuçlandı

13.03.2018 23:12 12 14 16 18 yazdır
Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan’ın himayelerinde Türkav Kadirli Şube Başkanlığımız ile birlikte Türk Eğitim - Sen olarak Ebediyete Söylenen İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması sonuçlandı.
İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması Sonuçlandı
Emeklerinden dolayı başta Kadirli Belediye Başkanımız Dr. Ömer Tarhan’a ve Sosyal Kütür İşler Müdürümüz Hakan Semercioğlu’na Değerlendirme Kurulu Üyelerimiz Alev Ayşe Tekerek, Yenay Yılmaz, Hasan Basri Görüş, Furkan Kılıçarslan ve Turgut Yörükoğlu’na teşekkür ederiz.



Yarışamya Rasim Ünal İlkokulu 2.sınıf öğrencimiz Senanur Zor, muhteşem yorumuyla ayrı bir renk katmıştır.



Yarışmada;

Şehit Orhan Gök Anadolu Lisesi öğrencilerinden İbrahim OĞULCAN birinci,






80. Yıl Cumhuriyet Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şamil KALKAN ikinci,



Özel Çukurova Anadolu Lisesi öğrencilerinden Ecem HALLAÇ üçüncü olmuşlardır.



Programın hazırlanması ve sunumuyla Kadirli Türk Eğitim Sen ilçe yönetim kurulu üyemiz  Necati Semercioğlu’na programa öğrenci gönderen bütün kurum müdürlerimize, emek veren öğrencilerimizin öğretmenlerine, hassasiyetlerinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Cömert ve bütün şube müdürlerimize, TÜRKAV Kadirli Şube Başkanımız Necati Akgöllü’ye basınımızın kıymetli mensupları Menderes Özat ve Efendi Erkayıran ‘a yarışmada okullarımızı temsil eden öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Halim HALLAÇ



















Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri