20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > KAMUKART HİZMETİMİZ FAALİYETE GEÇTİ
KAMUKART HİZMETİMİZ FAALİYETE GEÇTİ

KAMUKART HİZMETİMİZ FAALİYETE GEÇTİ

04.12.2019 14:40 12 14 16 18 yazdır
Üyelerimizin yararlanmasına yönelik olarak hazırlattığımız KAMUKART ile Türkiye Kamu-Sen’in mensuplarının indirimli fırsatlardan yararlanmalarını hedefledik.

https://www.kamukart.com/

Türkiye Kamu Sen'e bağlı tüm sendika üyelerinin gururla taşıdığı sendika kimlik kartıdır. Bu kart sıradan plastik kartların çok ötesinde özelliklere sahiptir.

Üyelerimiz, ismine çıkmış olan kullanıma hazır kartını şubelerimizden temin ederek, aktivasyonunu kamukart web sitesinden veya Kamu Kart mobil uygulamasından yaparak anında kullanmaya başlayabilir.

Türkiye Kamu-Sen’in üyelerine yönelik olarak yaptığı hizmetlerden birisi daha hayata geçti.

KAMUKART olarak isimlendirilen ve bütün üyelerimizin ve yakınlarının faydalanacağı bu kartla birlikte Türkiye Kamu-Sen bir kez daha farkını ortaya koymuştur.

Üyelerimiz, Türkiye’nin önde gelen birçok firması ile yapılan anlaşmalardan avantajlı şekilde faydalanacaktır.

Her bir üyemizin isimlerine yönelik olarak hazırlanan bu kartları elde ettikten sonra KAMUKART uygulamasını indirmeniz ve kartınızı aktive etmeniz yeterli olacak.

ÜYELERİMİZ BİRÇOK İNDİRİMDEN FAYDALANACAKTIR

Üyelerimizin yararlanmasına yönelik olarak hazırlattığımız KAMUKART ile Türkiye Kamu-Sen’in mensuplarının indirimli fırsatlardan yararlanmalarını hedefledik.

Bu kart ile birlikte bir çok firma ile yapılan anlaşmalardan üyelerimiz rahatlıkla faydalanacak ve ciddi indirim oranlarına sahip olacaklardır.

Hedefimiz kamu çalışanlarımızın ve üyelerimizin bütçesine katkıda bulunmaktır. Kamukart’ın camiamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Önder Kahveci

Kamu Sen Genel Başkanı

Kamu Kart Nedir?

Kamu Sen'e bağlı tüm sendika üyelerinin gururla taşıdığı sendika kimlik kartıdır. Bu kart sıradan plastik kartların çok ötesinde özelliklere sahiptir.

İsminize çıkmış olan kullanıma hazır kartın aktivasyonunu web sitemizden veya Kamu Kart uygulamamızdan yaparak anında kullanmaya başlayabilirsiniz.

Neden Kullanmalıyım?

Kamu kart kurum kimliği olmasının yanı sıra, birlik olmanın, toplu hareket etmenin verdiği kuvvetle, üyeler adına çeşitli sektörlerle indirim anlaşması yapmaktadır. Hem mağaza bazında hem de web alışverişlerinde avantaj sağlayan kartımız, kullanım sayısı arttıkça daha da güçlenerek, üyeler adına daha fazla indirim sağlamayı hedeflemektedir. 2. aşama da kamu kartın üzerinden hiçbir yerde bulamayacağınız indirimleri sadece kendi kart ve tel numaranızla girebileceğiniz özel platform ile herkesten daha uygun fiyata satın alabileceksiniz.

Nasıl Çalışır?

Aktivasyonu yapılmış kartınızı indirim sağlayan firmalarda ibra etmeniz durumunda, kart numaralarınızdan, barkod veya manyetik şeritler vasıtasıyla kartı kasa sistemine okuyarak indirimini kullanmanıza olanak tanıyacaktır.

Kartınız yanınızda değilse bu özellik cep telefonu uygulamanız üzerinden de çalışmaktadır.

Web sitesi üzerinden alışveriş kampanyalarında, uygulama veya sitemize giriş yaptıktan sonra indirim kodu kısmından kullanmak istediğiniz kampanya ile ilgili kod talep edebilirsiniz

Aktivasyonumu Nasıl Yapabilirim?

Web sitemiz üye kayıt bölümü ve uygulamanızda ki hesabım bilgilerini eksiksiz doldurarak aktivasyonunuzu tamamlayıp kartınızı kullanabilirsiniz.

Aktivasyon hakkında detaylı bilgi için, Aktivasyon Dokümanımızı inceleyebilirsiniz.

Aktivasyon Nasıl Yapılır Video Anlatım

Neden PEP (Paladyum Elektronik Para) üyesi olmalıyım?

Neden PEP (Paladyum Elektronik Para) üyesi olmalıyım?

Akaryakıt hepimiz için önemli bir ihtiyaç. İskontolu akaryakıt alımları için, BDDK lisanslı bir firma üzerinden ödemeleri gerçekleştirmek zorundayız. Pep üyesi olduktan sonra, cüzdanınıza tanımlayacağınız bir kredi/banka kartı veya havale/EFT ile hesabınıza para yükleyebilirsiniz. Sonrasında Pep cüzdan bakiyeniz ile anlaşmalı akaryakıt firmalarından indirimli yakıt alabileceksiniz. Aldığınız indirimler, daha sonra istediğiniz yerde kullanılmak üzere Pep hesabınıza yüklenecektir.

Bazı noktalardan yapacağınız alışveriş işlemlerinde de hak ettiğiniz indirimler TL olarak Pep hesabınıza yüklenecektir. Bu TL leri bir sonraki alış verişinizde herhangi bir pos cihazından çektirebilir veya tüm ATM’lerden nakit çekebilirsiniz. Pep hesabınızda bulunan TL leri istediğiniz hesaba 2 TL EFT ücreti ödeyerek aktarma yapabileceksiniz.

Kartın avantaj sağladığı yerleri nereden öğrenebilirim.

Kartların avantaj sağladığı platformları, web sitemizin ve uygulamamızın fırsatlar bölümünden, KAMUSEN ve sendikaların web sitelerinden, sosyal medyalarından öğrenebilirsiniz.

Web sitemize üye girişi yaparak, size uygun kampanyaları hemen görüntüleyebilirsiniz.

Uygulamada bildirim ve lokasyon izini neden önemli?

Bildirimler sizleri indirimlerle ve kampanyalarla ilgili anında haberdar ederken, kamu sen ile ilgili haber ve duyurulardan da anında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Lokasyon izni ise, harita üzerinde çevrenizde olan fırsatları rahatça görmenize izin verir

Kartım yanımda olmadan indirimlerden faydalanabilir miyim?

Telefonunuzda olan uygulama sayesinde akaryakıt hariç tüm kampanyalardan kartınız yanınızda olmasa da faydalanabilirsiniz. Mağaza alışverişleriniz de uygulamanın içindeki QR kod kısmından kodunuzu oluşturup mağaza ile paylaşarak, web alışverişleriniz de ise uygulamadan indirim kodu talep ederek kartınız yanınızda olmasa bile kullanmaya devam edebilirsiniz

Sıkıntı yaşar ve indirimden faydalanamazsam?

info@kamukart.com adresine fişinizle birlikte yapacağınız itirazınız sonucunda, hemen firma ile iletişime geçilerek kendilerine iletilecek. İndirim kullanamadığınız durumlarda hak ettiğiniz indirim ivedilikle kartınıza TL olarak yüklenecektir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri