28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Mehmet KARACATİLKİ'nin Adı Yaşatılacak

Mehmet KARACATİLKİ'nin Adı Yaşatılacak

20.08.2016 13:50 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan ÇELİK, Mehmet KARACATİLKİ'nin adının yaşatılması talebimizi gerçekleştirerek kapatılan okullardan birine şehidimizin adının verilmesini sağlamıştır.
Mehmet KARACATİLKİ'nin Adı Yaşatılacak

15 Temmuz 2016 günü gerçekleştirilen başarısız darbe girişimi sonucunda Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekât Daire Başkanlığında Şehit düşen 32 yaşındaki Özel Harekât Polis Memuru Mehmet KARACATİLKİ'nin adının yaşatılması için Osmaniye merkez ilçemizde kapatılan bir okula adının verilmesini talep etmiştik.  






Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan ÇELİK, Mehmet KARACATİLKİ'nin adının yaşatılması talebimizi gerçekleştirerek kapatılan okullardan birine şehidimizin adının verilmesini sağlamıştır.


"Fen ve Sosyal Bilimler Projesi" Uygulanacak Olan Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi Açıldı

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada;


"Osmaniye - Merkez ilçede, "Fen ve Sosyal Bilimler Projesi" uygulanacak olan Şehit Mehmet Karacatilki Anadolu İmam Hatip Lisesi açılmıştır.

22-26 Ağustos 2016 tarihlerinde yapılacak yerleştirmeye esas nakil- tercih başvurularının alınmasında, okulumuz tercih listesinde yer alacaktır. Sadece Erkek öğrenciler başvuru yapılabilecektir. Ayrıca 10. sınıfa diğer okullardan da nakil yoluyla öğrenci alınacaktır.

Okulun 68 yataklı pansiyonu olup ilçelerden ve İl dışından gelecek öğrenciler için hizmete hazırdır.

Geniş ve ferah yemekhanesi, dinlenme salonları, çalışma odaları, mescidi, fen laboratuvarı, teknolojik donanıma sahip derslikleri, Kur´an-ı Kerim odaları ve sosyal amaçlı kullanılabilecek kapalı halı sahası, basketbol sahası, satranç odası, masa tenisi gibi sportif faaliyetleri ile öğrencilerimizin kullanımına hazırdır." denildi.


Bu işlem tüm il milli eğitim müdürlüklerine bildirildi.



Sayın Valimiz Kerem AL  ve Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ramazan ÇELİK'e teşekkür ediyoruz.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri