2018-2019 YILINDA KAMU SEN İL BAŞKANI KANDEMİR

Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu Genel Merkezince yapılan görevlendirme sonucunda Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanı tekrar Ahmet Kandemir oldu.
Ahmet Kandemir,  Türkiye Kamu Sen Konfederasyonu Genel Merkezinin 19/06/2019 tarih ve 1202 sayılı yazılarıyla yapılan görevlendirme sonucunda Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanlığına  tekrar görevlendirildi.

Hak için, hakikat için, liyakat ve adalet için kamu çalışanının gür sesi, onurlu ve dik duruşun adresi Türkiye Kamu-Sen'imizin 2016 yılından bu yana halen Yürütmekte olduğum Türkiye Kamu-Sen Osmaniye İl Başkanlığına Genel Merkez Yöneticilerimizin takdirleriyle 2019-2020 yılı için yeniden görevlendirilmiş bulunmaktayım.

Takdir ve teveccühleriyle bu onurlu görevi şahsıma tekrar uygun gören Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanımız Sayın Önder Kahveci 'ye, Genel Sekreterimiz Sayın Talip Geylan'a, Teşkilatlandırmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Yücel Kazancıoğlu'na ve Konfederasyonumuza Bağlı Sendikalarımızın Tüm Genel Başkanlarına ve Genel Merkez Yöneticilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu onurlu görevi yürütmem noktasında yardım ve desteklerini esirgemeyen Sayın Şube Başkanlarım ve Yönetim Kurullarımıza ve Değerli Üyelerimize ayrıca teşekkür ediyorum.

"İlkemiz, Önce Ülkemiz." düsturuyla mücadeleye devam edeceğiz. Türkiye sevdasıyla ekmek mücadelesini tüm dava arkadaşlarımızla sürdüreceğiz. TÜRK; DOĞARKEN KAZANDIĞI ŞEREFİ MAHŞERE KADAR TAŞIYANDIR. felsefesinden hareketle yol arkadaşlarımla beraber dün olduğu gibi bugünden sonra da bu görevi layıkı ile yerine getireceğimizi bildirir, saygılar sunarım

Varolsun Teşkilat,
Varolsun haklı mücadelemiz.
Yaşasın Türkiye Kamu Sen

Ne mutlu Türk'üm Diyene!

Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanı
Ahmet KANDEMİR


21.06.2019 12:49
YORUMLAR
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.