KANDEMİR, TÜRKİYE KAMU-SEN GENEL MERKEZ DİSİPLİN KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Şube Başkanımız Ahmet KANDEMİR, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiştir.

21-22 Nisan 2018 tarihlerinde yapılan Türkiye Kamu-Sen 6.Olağan Genel Kurulu sonucunda yapılan seçimlerde Şube Başkanımız Ahmet KANDEMİR, Türkiye Kamu-Sen Genel Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiştir. Seçim sonuçlarının camiamıza hayırlı olmasını temenni eder, Şube Başkanımız Ahmet KANDEMİR'e yeni görevinde başarılar dileriz.

 

Türk memur sendikacılığının kutup yıldızı ve amiral gemisi Türkiye Kamu-Sen'in 6. olağan genel kurulu tamamlanmıştır. Camiamıza, sendikal mücadelemize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Kamu çalışanlarının umudu ve mensubu olmaktan gurur duyduğumuz Türkiye Kamu-Sen, büyük milletimizin sesi olmaya cesaret ve kararlılıkla devam edecektir. Genel kurulumuza katılarak Türkiye Kamu Sen’imizin iradesini temsil eden ve şahsımı Türkiye Kamu Sen Disiplin Kurulu Üyeliğine 227 oy ile layık gören, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları, Genel Merkez Yöneticileri, şube başkan ve delegelerimize, hayırlı olsun diyen tüm üyelerimize ve gönüldaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. 


Türk Eğitim-Sen teşkilatı, her zaman olduğu gibi, bu genel kurulumuzda da vakar, asalet ve demokratik olgunluğunu sergilemiştir. Rabbim hepinizden razı olsun, yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Birlik, beraberlik ve muhabbetimiz daim olsun.


Ahmet Kandemir
Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Osmaniye İl Başkanı









24.04.2018 15:19
YORUMLAR
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.