20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > Müfredat Taslağı Yayınlandı

Müfredat Taslağı Yayınlandı

14.01.2017 16:39 12 14 16 18 yazdır
Yayınlanan müfredat taslağının ilgili alan öğretmenlerince incelenerek tespit edilen olumsuzlukların sendikamıza 20/01/2017 tarihine kadar bildirilmesini rica ederiz.
Müfredat Taslağı Yayınlandı

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yeni müfredat taslağını ile ilgili şaçıklamalarında, "Eğitim insanın kendisini tanımasını sağlamasıdır. Plan yaptık durduk diye bir şey eğitimde söz konusu değildir. Programı buraya kadar getirmek için çok çalıştık. Hazırlanan bu programlar birer taslak, 2017 ve 2018 döneminde bu çerçevede öğretmenlerimiz bu programlar çerçevesinde eğitim verecekler. Öğrenciler yeni hazırlanmış müfredatla eğitim alacaktır.  Askıya çıkarılan programlar neticesinde 53 farklı programın taslağı çıkarılmıştır. Bu taslak aşaması öğretmenler akademisyenler ve genel müdürlük çerçevesinde oluşan komisyonlar tarafından yapılmıştır. Bizim için her öğrencimiz değerli ve kıymetlidir." ifadelerine yer verdi.


Ayrıca MEB'den müfredat taslağı, incelenebilmesi ve velilerin görüşlerinin alınması için yayınlandı.


Bütün öğretmenlerimizin görüşlerini bizimle paylaşmaya çağırıyor, yayınlanan müfredat taslağının ilgili alan öğretmenlerince incelenerek  tespit edilen olumsuzlukların sendikamıza 20/01/2017 tarihine kadar bildirilmesini rica ederiz. 


Aşağıdaki link üzerinden müfredat taslağını inceleyebilir, görüşlerinizi ayrıca bakanlığa bildirebilir ve sıkça sorulan sorulara bakabilirsiniz. 



Taslak Öğretim Programları İçin Tıklayınız.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri