29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Olağan Genel Kurul Sürecimiz Başlıyor

Olağan Genel Kurul Sürecimiz Başlıyor

29.09.2017 10:00 12 14 16 18 yazdır
Demokrasi Şölenimiz Olan Genel Kurul Sürecimiz Başlıyor
Olağan Genel Kurul Sürecimiz Başlıyor

Eğitim çalışanlarının gerçek temsilcisi, hak mücadelesinin amiral gemisi, Türkiye'nin sendikası Türk Eğitim-Sen'in 6. olağan genel kurul süreci 14 Ekim 2017 tarihinde yapılacak şube delege seçimleriyle başlıyor.


Bugüne kadar tüm kongre süreçlerini bir demokrasi şöleni havasında gerçekleştiren ve bu vasıflarıyla da takdir ve övgüyle anılan sendikamız, bu dönemde de dostlarını sevindiren ve gururlandıran bir seçim sürecini yürütecektir.


Türk Eğitim-Sen'in her bir üyesi donanımı, meslek aşkı ve sendikal hassasiyetiyle eğitim çalışanlarının temsil sorumluluğunu ifa edebilecek niteliklere haizdir. Bu itibarla gerek delege seçimlerinde ve gerekse genel kurullarda aday olacak her bir yol arkadaşımızı şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.


Türkiye'mizin en büyük, en etkin ve en itibarlı sendikası ve milli sivil toplum kuruluşu olan Türk Eğitim-Sen Türk memur sendikacılığının kutup yıldızı olarak ışık olmaya devam edecektir.


Bu vesileyle cesaret ve gücümüzün asıl kaynağı olan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz.


Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi Yönetim Kurulu


DELEGE SEÇİMLERİ İLAN METNİ


Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi 6. Olağan Genel Kurulunun oluşturulması için delege seçimleri yapılacaktır.


DELEGE SEÇİMLERİ TARİHİ;


- Delege seçimleri, 14.10.2017 Cumartesi günü tüm Seçim Bölgeleri ve Sandık Bölgelerinde tek günde yapılacaktır.


OY KULLANMA İŞLEMİNİN BAŞLAYIŞ VE BİTİŞ SAATLERİ;


- Delege seçimleri, tüm Seçim Bölgeleri ve Sandık Bölgelerinde; saat 09.00'da başlayarak, saat 17.00'de oy kullanmak için sırada bulunanların oy kullanması da sağlanarak 17.00'de sona erecektir.


DELEGE ADAYI BAŞVURULARININ ŞEKLİ, BAŞLANGIÇ VE BİTİŞ TARİHLERİ;


- İşyerinin bulunduğu seçim bölgesinden delege adayı olacak üyelerin başvuruları, delege seçimlerinden 15 gün önce 29 Eylül 2017 Cuma günü ilan saatinden itibaren seçimlerin yapılacağı günün 8 gün öncesi olan 06 Ekim 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar 09.00-17.00 saatleri arasında bizzat delege adayı tarafından; bu ilan ekinde yer alan Delege Adayı Başvuru Dilekçesinin eksiksiz doldurularak Türk Eğitim Sen Osmaniye Şube Başkanlığına verilmesi, şube yönetiminde başvuruyu gelen evrak defterine kaydederek, evrak kayıt tarihi ve sıra numarasının yazıldığı alındı belgesini Delege Adayına vermesiyle tamamlanacaktır.


SEÇİMLERİN YAPILACAĞI YERLER VE ADRESLER;


- Osmaniye-Hasanbeyli Seçim Bölgesi, Yurt-Kur, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Seçim Bölgesi ve Toprakkale Seçim Bölgesinde; Yedi Ocak Mahallesi Akyar Caddesi 12508 Sokak No:1 (Devlet Bahçeli Bulvarı Turkuaz Market yanı) Merkez/OSMANİYE adresindeki, Türk Eğitim Sen Osmaniye Şube Binasında yapılacaktır.


- Kadirli Seçim Bölgesi ile Sumbas Seçim Bölgesinde; Savrun Mahallesi Doktor Şevki Duman Sokak.  No:25/1 Kadirli/OSMANİYEadresindeki, Türk Eğitim Sen Kadirli Temsilcilik Binasında yapılacaktır.


- Düziçi Seçim Bölgesinde; İrfanlı Mahallesi 70 Evler Semti,  Şehit Uzman Çavuş Atakan Çiller Sokak. No:22/B Düziçi/OSMANİYE adresindeki Türk Eğitim Sen Düziçi Temsilcilik Binasında yapılacaktır.


- Bahçe Seçim Bölgesinde; Bahçeli Evler Mahallesi Kazım Kara Bekir Caddesi No: 12 İç Kapı No: 1 Bahçe/OSMANİYEadresindekiBahçe Atatürk Ortaokulunda yapılacaktır.


DELEGE SEÇİMLERİ İLANI EKLERİ;


a)- Delege Adayı Başvuru Dilekçesi.

Delege adayının bizzat şubeye gelerek başvuruda bulunacağı başvuru dilekçesi.


b)- Seçilecek Delege Sayıları Listesi.

(Seçim bölgelerinden ve iş yerlerinden seçilecek delege sayısı) Seçim Bölgeleri ve Sandık Bölgelerine göre 1. Nolu Sandık Bölgesinden başlayarak iş yeri bütünlüğü bozulmadan, alfabetik iş yeri sıralaması yapılan, iş yerlerine göre seçilecek delege sayılarını içeren liste.


c)- Delege Seçimleri Genel Bilgiler Tablosu.

Seçim ve Sandık Bölgeleri Delege Sayıları, Sandık Kurulu ve Sandık Bölgeleri Sayıları, Seçim Tarihi, Yeri ve Adresi, Oy kullanma işleminin başlayış ve bitiş saatleri ile ilgili bilgilerin yer aldığı tablo.


ç)- Sandık Kurulu Gündemi. (seçim gündemi)

Türk Eğitim Sen Osmaniye Şubesi 6. Olağan Genel Kurulunun oluşturulması için yapılacak olan delege seçimleri gündemi.


d)- Delege Seçimlerinde Uyulacak Kurallar.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri