20 Nisan 2024 Cumartesi
Anasayfa > HABERLER > OSEV'de Nöbet Değişimi

OSEV'de Nöbet Değişimi

13.11.2017 21:40 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye Sevdalıları Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun (OSEV), 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. OSEV'de Yeni Dönem Başkanı, Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk oldu.
OSEV'de Nöbet Değişimi



OSEV'de Yeni Dönem Başkanı Haydar Aktürk oldu Osmaniye'deki 45 Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) bir araya gelerek oluşturduğu, Osmaniye Sevdalıları Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'nun (OSEV), 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. OSEV'de Yeni Dönem Başkanı, Engelliler Platformu Başkanı Mimar Haydar Aktürk oldu.



Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti (OGC) Gökhan Erkmen Toplantı Salonu'nda yapılan genel kurula, 45 üyeden 26'sı katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Divan Başkanlığı'na Melahat Çelik, üyeliklere ise Cengiz Cafri ve İbrahim Oğuzhan seçildi. Genel Kurul, Başkan Abdullah Gizlice'nin Faaliyet Raporu'nu okuması ve ibrası, OSEV Projelerinin sunumu ile devam etti.



Yetkili organların seçiminin yapılması sonucunda yeni dönem başkanı ve 11 Kişilik Yürütme Kurulu oy birliği ile seçildi.



Haydar Aktürk başkanlığındaki OSEV Yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu:

Ahmet Kandemir,
Abdullah Gizlice,
Mehmet Çetinkaya,
Ahmet Özener,
Mehmet Gündüz,
Yunus Temiz,
Hüsamettin Keskiner,
İsrafil Avcı,
Çağrı Hörmet
Şenel Yıldız.

Genel Kurul'da dilek ve temenniler bölümünde söz alan OGC Başkanı İsrafil Avcı, Osmaniye'nin en güzel yerine vatandaşların rahatça ulaşabileceği bir Şehitler Abidesi yapılmasını, ayrıca yine en çok şehit veren bir il olarak Yiğit Osmaniye unvanının Osmaniye'ye verilmesi için gerekli girişimlerde bulunulmasını teklif etti.

Genel Kurul'da ayrıca Mehmet Aksoy, Çağrı Hörmet ve Mehmet Gündüz de dilek ve temennilerini sundular.

Ayrıca emekliye ayrılan Defterdar Yardımcısı ve Osmaniye Kahramanmaraşlılar derneği Başkanı Cengiz Biber'e de plaket verildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri