18 Nisan 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > OSEV'den Rektörümüze Ziyaret

OSEV'den Rektörümüze Ziyaret

20.02.2017 20:06 12 14 16 18 yazdır
Osmaniye Sevdalıları Sivil Toplum Kuruluşları Platformu bünyesindeki 6 sivil toplum kuruluşu (STK), Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Murat Türk'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
OSEV'den Rektörümüze Ziyaret
Osmaniye'de yer alan 6 sivil toplum kuruluşunun aynı çatı altında yer aldığı Osmaniye Sevdalıları Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Yürütme Başkanı Abdullah Gizlice, yeni görevinden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk'e başarılar dileyerek, sivil toplum kuruluşları olarak her zaman Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'nin yanında yer alacaklarını söyledi.


Ziyarette Engelliler Platformu Başkanı Haydar Aktürk, Kamusen İl Başkanı Ahmet Kandemir, Çelik-İş Sendikası Bölge Başkanı Mehmet Gündüz, Osmaniye Yörük Türkmen Derneği Başkanı Bestami Erdem, Kahramanmaraşlılar Derneği Başkan Yardımcısı Mehmet Akçul, Bilirkişiler Derneği Başkanı Yunus Görür ve Tecirliler Dernek Başkanı Ali Turgay Akıncı da hazır bulundu. 



Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Murat Türk ise ortak akıl için üniversite yönetimi olarak kentteki sivil toplum kuruluşları ile iç içe olacaklarını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri