19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > 2018-2019 Kamu Sen Etkinlik ve Faaliyetlerimiz 1

2018-2019 Kamu Sen Etkinlik ve Faaliyetlerimiz 1

31.07.2018 21:39 12 14 16 18 yazdır
"Komşusu açken tok yatan bizden değildir" anlayışı doğrultusunda, TÜRKAV Osmaniye Şubesi ve Türkiye Kamu-Sen Osmaniye Teşkilatları olarak “Askıda Ekmek” projesine destek veriyoruz.
2018-2019 Kamu Sen Etkinlik ve Faaliyetlerimiz 1


Yaptığımız en son araştırmaya göre 4 kişilik bir ailenin sağlıklı beslenebilmesi için gerekli olan en düşük gıda harcaması aylık 1332,8 TL’dir.

Ülkemizde çalışanların %40,3’ü asgari ücretle geçimini sağlamakta, %43’ü ise asgari ücret olan 1603 TL ile 3 bin TL arasında maaş almaktadır.

Dolayısıyla çalışanların %83’ünün maaşı 3 bin TL ve altında kalmaktadır.

Geçim sıkıntısı içindeki vatandaşlarımızın temel ve vazgeçilmez tek gıdası ekmektir.

Maaşların geneline %8-10 arasında artış yapılmışken ana beslenme kaynağımız ekmeğe %15 zam yapılması, insani ve vicdani hiçbir değerle bağdaşmamaktadır.

Zaten dengeli beslenme imkânı bulunmayan ve tek derdi karnını doyurmak olan vatandaşlarımıza bir darbe de ekmek zammıyla vurulmuştur.


Bu çerçevede Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin “Askıda Ekmek” projesini son derece değerli ve anlamlı buluyoruz.

Aziz Türk Milleti’nin hiçbir ferdinin bir lokma ekmeğe muhtaç olmaması; milletimizin arasında birlik, yardımlaşma ve dayanışma kültürünün artırılması adına, "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" anlayışı doğrultusunda, TÜRKAV Osmaniye Şubesi ve Türkiye Kamu-Sen Osmaniye Teşkilatları olarak “Askıda Ekmek” projesine destek veriyoruz.

İmkânı olan tüm vatandaşlarımızın da bu projeye destek vererek toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini sergileyeceğine ve Türk milletinin erdemini bir kere daha ortaya koyacağına inancımız tamdır.

Türk Eğitim Sen ve Türkiye Kamu Sen Osmaniye İl Başkanı
Ahmet KANDEMİR

TÜRKAV Osmaniye Şube Başkanı Çağrı HORMET

Türk Büro Sen Osmaniye İl Başkanı Beyazıt Aslan


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri