19 Nisan 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Rektörümüz Murat TÜRK’ü Ziyaret Ettik

Rektörümüz Murat TÜRK’ü Ziyaret Ettik

19.04.2019 15:56 12 14 16 18 yazdır
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanımız Sayın Talip GEYLAN, TÜRKAV Genel Başkanımız Sayın Ebubekir KORKMAZ ve Osmaniye teşkilatlarımızdan oluşan bir heyetle Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörümüz Murat TÜRK’ü Ziyaret Ettik.
Rektörümüz Murat TÜRK’ü Ziyaret Ettik

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanımız Sayın Talip GEYLAN, Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Genel Başkanımız Sayın Ebubekir KORKMAZ ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcımız Sayın Selahattin DOLGUN ve TÜRKAV Genel Başkan Yardımcımız Sayın Abit ÖZTÜRK  ile Osmaniye  Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen  Başkanımız Ahmet KANDEMİR, Osmaniye TÜRKAV Şube Başkanımız Çağrı HORMET ve Kamu Sen’e bağlı sendikaların Osmaniye Şube Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyetle birlikte Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörümüz Murat TÜRK’ü Ziyaret Ettik. 

REKTÖRÜMÜZ MURAT TÜRK’Ü ZİYARET ETTİK FOTOGRAF ALBÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ





Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette görüş alışverişinde bulunulurken Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, konuklarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Üniversitemiz logolu tabak hediye etti. 



Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Alpaslan Dayangaç, Prof. Dr. Oğuzhan Yoncalık, İnşaat Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Behçet Dündar, Harita Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Selim Serhan Yıldız ve Türk Eğitimsen Üniversitemiz Temsilcisi M. Fatih Gizlice de hazır bulundu.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri