28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Şube Yönetiminde Görev Değişikliği

Şube Yönetiminde Görev Değişikliği

01.10.2017 20:55 12 14 16 18 yazdır
İsmail ŞAHİN'in il dışına atanması nedeniyle yönetim kurulunda görev değişikliği yapılmıştır.
Şube Yönetiminde Görev Değişikliği
 Şube yönetim kurulu üyemiz İsmail ŞAHİN'in 2017 yılında Antalya iline atamasının yapılması nedeniyle, yönetim kurulunda boşalan üyeliğe Hazma KILIÇ seçilmiştir. Uzun yıllar boyunca sendikamıza ve şubemize hizmet etmiş dava arkadaşımız İsmail ŞAHİN'e hizmetlerinden dolayı Şube Başkanımız tarafından plaket, Şube Teşkilatlanma Sekreterimiz Tahsin ŞENTUT tarafından teşekkür belgesi takdim edilmiştir. Şube yönetim kurulu olarak, sendikamıza uzun yıllar emek vermiş İsmail ŞAHİN'e hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

İsmail ŞAHİN'in ayrılmasıyla yönetim kurulu üyeliğine seçilen Hamza KILIÇ'a yeni görevinde başarılar dileriz.


Allah razı olsun, çok teşekkür ederim Ahmet abim. 2007 yılında Mevlüt Kaleli Başkanım Şırnak'ta Turgut Tatar Başkanın evinde sendikamızın derin muhabbetini yaparken telefona sarıldı ve sana bir deli fişek gönderiyorum, al bunu işle yetiştir demişti. O günden sonra yollar kesişti ve bu deli oğlanı sırtınızda taşıdınız yıllarca. Birlikte çalışmak aynı havayı teneffüs etmek sabahlara kadar sendikamız için ter akıtıp uykusuz kalmak, o tatlı muhabbetin fıkraların ve bazen seni kızdırsak bile yine ertesi gün taze bir aşkla odana koşmak ne hoş şeydi. Senden, TC Tahsin Şentut Cihat Karakuş Halim Hallaç Ahmet Kıraç TC Hamza Kiliç Mustafa Yalçin Tes Bahçe  TC Asım Çolakkadıoğlu Asena Boran Selçuk Ayas Süleyman Kırpık abilerimden ve kardeşlerimden sendikacılık adına çok şey öğrendim, benim için şerefti.  Hiç gocunmadım, hiç şikayet etmedim. Osmaniye'yi sizlerle gece gündüz adım adım gezmek onlarca eyleme imza atmak büyük keyifti.TES Osmaniye düşenin, mazlumun yanında yer alıp zalimin karşısında durdukça mest olurdum. Sendikamızın ileri gelenleri değerli üyelerimiz ile dostluğu, kardeşliği, vefayı sadakati ve kamusal mücadele ne demek orada iliklerime kadar tattım ve tadı damağımda kaldı. Dünyaya bir daha gelsem böyle bir yönetim kurulunda yer almak, çileye ve çetin mücadeleye talip olmak için yine gavurdağına koşa koşa gelirim.Deseler ki al sana en ballı koltuk, istemem, istemem.Değişmem cihana şu öksüz çetin mücadelemizi. Ne güzel günlerdi ne güzel senelerdi. Dile kolay on yıl. Deli oğlan işte yaptı yine yapacağını, siz affedin beni. En kötüsü de ne biliyor musunuz? Giderken yanında götürememek tüm sevdiklerini. Elimde bir sihir olsa, hiç gözünüzün yaşına bakmam getiririm hepinizi buraya. Bedenler ayrı fakat gönlümüz, imanımız bir. Tüm arkadaşlarıma, ağabeylerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum, hepinizi hatıralarımın en güzel yerinde sonsuza dek saklayacağım. Allah'a emanet olun...
İSMAİL ŞAHİN





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri