19 Mart 2024 Salı
Anasayfa > HABERLER > TES Akademi Uzaktan Eğitim Sınavlara Hazırlık Sistemi

TES Akademi Uzaktan Eğitim Sınavlara Hazırlık Sistemi

11.11.2018 15:40 12 14 16 18 yazdır
Türk Eğitim Sen Genel Merkezimizin girişimleri sonucunda üyelerimize yönelik TES Akademi Uzaktan Eğitim Sınavlara Hazırlık Sistemi yayına girmiştir.
TES Akademi Uzaktan Eğitim Sınavlara Hazırlık Sistemi

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ ONLİNE EĞİTİM PLATFORMU


NEDEN, TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ ONLİNE EĞİTİM PLATFORMU?


İnsanlık Sanayi, Uzay ve Bilgi çağlarından sonra şimdi İnsan Çağı’na girmek üzeredir.  İnsanoğlunun daha önce yaşadığı dönemler, etrafında keşfettiği ham maddelerle tanımlanıyordu. Daha sonra insan, çağları; gelişen teknolojiyle fethettikleri alanlar olarak tanımladı ve Sanayi Çağı, Uzay Çağı ve Bilgi Çağı’nı oluşturdu. Şimdilerde ise insan potansiyelinin ekonomik büyümenin temelini teşkil edeceği yeni bir çağa, İnsan Çağı’na girmek üzereyiz. 

 

Yetenek ve potansiyeli harekete geçirmek ve sürekli gelişim bu çağın kilit noktası olacak. Türkiye, sanayi devriminden sonraki bütün çağların peşinden koşmuş, bir türlü yakalayamamıştır. Bugün önümüze yeni fırsatlar sunan bir değişim ve dönüşümün eşiğinde bulunuyoruz. Yeni çağ, yeni dönem, hayatın odağına insanın oturduğu bir süreci işaret ediyor. Bu dönemde eğitim çalışanlarımızın kariyer imkanlarını eğitim seviyesinin yüksekliği yanında sahip olduğu yetenekler ve kendini geliştirme potansiyeli belirleyecek.

 

Gelişen ve değişen dünyada kendimize ve yakınlarımıza daha iyi bir gelecek imkanı elde edebilmek için eğitim seviyemizi, bilgi birikimimizi ve tecrübemizi sürekli yükseltme zorunluluğumuz bulunuyor.

 

Türk Eğitim Sen olarak çağı yakalamanın ve yeni çağa devletimizin ve milletimizin damga vurmasının yegane yolunun, değişimleri takip etmekten değil bilakis değişimin mimarı olmaktan geçtiğinin farkındayız.

 

Biz, her alanda olduğu gibi eğitim alanında da bir çığır açıyor, eğitim çalışanlarımızın yakın gelecekte yaşanacak dönüşüme uygun olarak yetkinliklerini artırmak, gelecekte ortaya çıkacak nitelik ihtiyacını şimdiden karşılayarak geleceği inşa eden bir toplum oluşturmak adına önemli bir adım atıyoruz.

 

Özellikle eğitim çalışanlarımızın çalışma yaşamında daha iyi yerlere gelebilmesi amacıyla yeni eğitim imkanlarına sahip olması ve kendisini sürekli geliştirmesi gerekiyor. Ne yazık ki, eğitim çalışanlarımızın yoğun çalışma temposu içerisinde kendi eğitimlerine ayıracak vakit bulmakta güçlükler yaşıyor.

 

Eğitim çalışanları artık sınavlara hazırlıkta yalnız değilsiniz. Çünkü artık TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ var.

 

Eğitim alanında ilkleri başaran, projeleri ile eğitim çalışanlarının takdirini kazanan Türk Eğitim Sen Öncü Sendika olmasının sorumluluğuyla üyelerimizin sınavlara hazırlık eğitim ihtiyaçlarını karşılamak üzere sendikacılık alanında Türkiye’de örneği bulunmayan TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunu uzun süren hazırlık aşamasından sonra 2018 yılında üyelerimizin hizmetine sunarak önemli bir çalışmaya imza atmış bulunuyoruz. 


Türkiye’de eğitim alanında bir ilki gerçekleştirerek hiçbir sendikanın sunmadığı bu hizmeti, üyelerinin kullanımına sunan Türk Eğitim Sen, sendikacılıkta ve her alanda çığır açmaya ve öncülük etmeye devam etmektedir.  


Bu hizmetimiz ile üyelerimizin sınavlara hazırlıkta eğitim ihtiyaçlarını, yerinden kalkmadan, tek bir tıkla karşılayabilecekleri online bir platform sunuyoruz.


Günümüzde mevzuat konuları sürekli değişmekte ve güncellenmektedir. Bazen yapılacak sınava ilişkin sınav konularının kapsamı da değişebilmektedir. Bu durum sınavlara hazırlık kitabının olası mevzuat değişikliklerine göre güncel tutulmasını imkansız kılmakta, basılı kitapları ise yetersiz hatta işe yaramaz hale getirmektedir.


Kitaplarda yaşanan bu güncel mevzuatı yakalayamama ve sınava ilişkin sınav konularının kapsamın değiştirilmesi neticesinde eksik konular sorununu ortadan kaldırmak, hızlı ve güvenli bir şekilde üyelerimizin en güncel bilgiye ulaşmasını sağlamak ve en iyi şekilde sınavlara hazırlanması için Sınavlara Hazırlık Online Eğitim Platformu TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ yayına girmiştir.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ ONLİNE EĞİTİM PLATFORMU ÜYELİK İŞLEMLERİ

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu üyelerimizin, kendilerine özel olarak tanımlanmış şifrelerle platforma girip İnternet üzerinden eğitim içeriklerini takip ederek kendilerini bireysel olarak değerlendirebildikleri online sınavlara hazırlık eğitim platformudur.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu sadece Türk Eğitim Sen üyelerine açıktır. Bu nedenle Türk Eğitim Sen Üye Takip Sistemi ile bağlantılı çalışmakta olup sadece üyelerimiz http://egitim.turkegitimsen.org.tr/ web sitemizde yayında olan platforma giriş yaparak https://egitim.turkegitimsen.org.tr/uyelik/ sayfasındaki Üyelik Formunu doldurarak üye olup tüm sınavlara  hazırlanabilir.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ ONLİNE EĞİTİM PLATFORMUNA GİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ ONLİNE EĞİTİM PLATFORMUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformuna sınavlara girecek tüm üyelerimizin kayıt olmalarını tavsiye ediyoruz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ ONLİNE EĞİTİM PLATFORMUNDA ŞU AN NELER VAR?

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformumuzda şu an;

 

1-MEB ADAY ÖĞRETMENLİK SINAVI

2-MEB GÖREVDE YÜKSELME ŞEFLİK SINAVI

3-MEB GÖREVDE YÜKSELME MEMURLUK SINAVI

4-YÖK GÖREVDE YÜKSELME SINAVI

 

Modülleri bulunmaktadır.

 

Bu sınav modüllerine ait alt başlıklar ise;

 

1-KONULAR

2-KONU ÖZETLERİ

3-HAZIRLIK SORULARI

4-DENEME SINAVLARI

 

Şeklindedir.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ ONLİNE EĞİTİM PLATFORMU NEDİR?


TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu, Bilişim Teknolojilerinin çok hızlı geliştiği bir dönemde farklı, zengin ve eğitici içerikleri ile bilgi alışverişinin daha hızlı yapılması, gittikçe zenginleşen içerik ile bir arşiv oluşturulması, öğrenilen bilgilerin yanında yeni bilgilerin üretilmesi, üyelerimizin dijital ve interaktif bir uzaktan eğitim çatısı altında birleştirilmesi amaçlanmaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu, mobil cihazların İnternettarayıcılarına uygun olarak ölçeklenen ve kullanımı kolay, anlaşılır ara yüzler ile son kullanıcı deneyimini en iyi düzeyde tutmayı ve son kullanıcılara yeni nesil uygulamalardan beklentilerine uygun bir gelişim aracı sunmayı hedeflemektedir.


TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu Türk EĞİTİM SEN tarafından sınavlara hazırlanan üyelerimizin kullanımına ücretsiz olarak sunulmaktadır.


TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu her geçen gün zenginleşen içeriği ile kullanıcı sayısını artırarak üyelerimize hizmet vermeye devam etmektedir.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu üyelerimize açıklanan sınav konularına ilişkin güncel, güvenilir e-içerikler; temel bilgiler, özet bilgiler, yazılar, görseller, videolar, çıkmış sorulara göre hazırlanan soru bankaları, konu sınavları ve online deneme sınavları vb. başlıklar altında zengin bir içerik ve ürünler her biri kendi alanında uzman, eğitim ve bilişim uzmanları ekipler tarafından tasarlanmakta, geliştirilmekte, üretilmekte ve hizmete sunulmaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu her biri kendi alanında uzman, eğitim ve bilişim uzmanları ekipler tarafından tasarlanan, geliştirilen, üretilen ve hizmete sunulan üyelerimizin sınavlara hazırlıkta eğitim ve gelişim süreçlerini planlayabileceği, takip edebileceği ve raporlayabileceği, dijital dönüşüm sürecinizi kolaylaştıran, yeni nesil bir öğrenme deneyimi platformudur.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda üyelerimizin, güncel sınav içeriklerine mobil cihazlardan, zamandan ve mekandan bağımsız olarak 7 gün 24 saat sınırsız, istedikleri her zaman, her içeriğinden diledikleri gibi online olarak ulaşmak ve en verimli şekilde faydalanmalarının sağlanması hedeflenmektedir.


TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu iş yerinde, okulda, evde, serviste, yolda, parkta,  tatilde… kısacası ihtiyaç duyulan her zaman ve her yerde online olarak kullanabilir özelliktedir.


TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda sınavlara hazırlık için gerekli, etkin olarak kullanabilecek tüm kaynaklar, güncel mevzuata uyumlu olarak hazırlanmış ilgili her türlü güncel materyaller, kaliteli ve özgün içerikler bulunmaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu üyelerimizin sürekli kendilerini geliştirerek, hem kendilerine hem de topluma karşı daha faydalı ve üretken olmalarına, mesleki gelişimlerine katkı sunmak amacıyla düzenlenen eğitimler sayesinde yeni bakış açıları kazanmalarına katkı sağlamaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda binlerce üyemize kamu kurumları tarafından yapılan aday öğretmenlik sınavları, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavları, müdür ve müdür yardımcılığı sınavları vb. sınavlara daha iyi hazırlanma imkânı sunulmaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda sınavlarla ilgili gelişmeler, duyurular, yapılan mevzuat değişiklikleri güncel olarak yer almaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda değişen mevzuat ve sınav konularına ilişkin güncellemeler 1-2 gün içerinde tamamlanmakta ve üyelerimizin en güncel ve en doğru bilgilere ulaşılması sağlanmaktadır.


TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu sınavlara hazırlık eğitiminin geleceğe açılan kapısı ve sınavlara hazırlık eğitiminin ayrılmaz bir parçasıdır.


TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu uzaktan eğitimde ve online sınavlara hazırlıkta bir adım önde olup online olarak hizmet vermesi üyelerimizin sınavlara hazırlanmasında büyük bir avantaj sağlamaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu üyelerimize açıklanan sınav konularına ilişkin güncel, güvenilir e-içerikler; temel bilgiler, özet bilgiler, yazılar, görseller, videolar, çıkmış sorulara göre hazırlanan soru bankaları, konu sınavları ve online deneme sınavları vb. başlıklar altında zengin bir içerik ve ürünler sunmaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda açıklanan sınav konularına ilişkin güncel, güvenilir olarak çıkmış sorulara göre hazırlanan soru bankaları, konu sınavları ve online deneme sınavları ile kolayca ve sınırsız sınav pratiği yapabilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda seyahat ederken cep telefonunuzdan sisteme girerek online sınav hazırlığına devam edebilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu her türlü bilgisayar, tablet ve cep telefonu ile uyumlu çalışmaktadır.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda isteyen üyelerimiz sınav konularının içeriklerini, her sınav konusuna ait onlarca konu dokümanını sınırsız kullanabilir, bilgisayar, tablet ve cep telefonlarına pdf formatında indirip yazılı çıktılarını alarak sınavlara hazırlanabilir veya çözüp sonuçlarını görebilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda eğitim Videoları, Kaliteli ve güncel konu anlatım eğitim videolarını severek izlerken kendinizi geliştirebilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda yer alan yüzlerce soruyu online olarak çözerek sınavlara hazırlanan kullanıcılar, sınav sonuçlarına ilişkin bilgi seviyesini ölçmekte ve başarı sonuçlarını da anında görebilmektedirler.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda sınav ve test sonuçlarını kontrol edebilir, Performansınızı ve yapmış olduğunuz bütün çalışmaları takip edebilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda deneme sınavlarının sonuçlarına göre değerlendirmeler yapabilirsiniz. Ölçme ve değerlendirme süreçlerinizi dijital olarak yürütebilir, istatistiklerden ders ve konu bazında başarı durumunu gözlemleyebilir vesiteden kolayca değerlendirebilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda üyelerimiz bireysel ve konu bazında istatistik bildirimleri sayesinde durumlarını görebilir, konu eksiklerini tespit edip tamamlamasını sağlayabilir ve eksik öğrenme ihtiyaçlarınıza odaklanabilir,  eksiklerinizi görüp giderme imkanı bulursunuz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda sınavlara sadece okuyarak değil isterseniz konuları her konu başlığı yanında yer alan "Bölümü Sesli Dinle" başlığına tıklayıp dinleyerek de hazırlanabilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda anlamadığınız yeri tekrar etme tekrar dinleme, uygulama ve değerlendirme şansına sahipsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda her sınav öncesi gerçek sınavın içeriğine, konuların ağırlığına uygun deneme sınavları yapılmakta olup bu deneme sınavlarına katılabilir ve sonuçlarını değerlendirebilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda yaptığınız online değerlendirmeler sonucunda anında geri bildirim alma şansına sahipsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu ile gurur duyacağınız başarılarınıza büyük katkılar sağlayabilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunda sınavlara hazırlanan üyelerimiz sınav öncesi tüm eğitimleri ve tüm hazırlıklarını tamamlayarak bilgi birikimini pekiştirip kendilerinden emin bir şekilde sınava gireceklerdir.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ ONLİNE EĞİTİM PLATFORMU VE İLETİŞİM

 

Değerli üyelerimiz, dilediğiniz zaman platform ile ilgili yaşadığınız problemleri, hatalı gördüğünüz içerikleri, görüş ve önerilerinizi  “Destek ve İletişim” menüsündeki formu doldurarak site yönetimi ile iletişime geçebilir, direkt mesaj iletişimi kurabilir ve bize ulaşabilirsiniz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformu üyelerimizden gelen talep, isteklere katkılara göre düzenlemeye, büyütmeye, güçlendirmeye ve geliştirmeye devam edeceğiz.

 

TÜRK EĞİTİM SEN AKADEMİ Online Eğitim Platformunun tüm üyelerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini dilerken, geleceği inşa eden bir sendika olmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz.

 

Tüm üyelerimiz bizim için ayrı bir kıymettir, değerdir. Bizler üyelerimizi en iyi şekilde temsil etmeye, en kaliteli, en hızlı ve en güvenilir hizmeti üretmeye devam edeceğiz.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri