28 Mart 2024 Perşembe
Anasayfa > HABERLER > Verçenik Dağı Tırmanışı İçin Halim HALLAÇ'ı Erzurum'a Uğurladık

Verçenik Dağı Tırmanışı İçin Halim HALLAÇ'ı Erzurum'a Uğurladık

27.07.2019 21:24 12 14 16 18 yazdır
Erzurum Kongresinin 100. yılında Türkiye için Türk Eğitim- Sen Verçenik Dağı zirve tırmanışını Türk Eğitim- Sen Osmaniye Şube Başkanlığımız adına nasipse şehitlerimiz için tırmanmaya şube başkan yardımcımız Halim Hallaç'ı uğurladık.
Verçenik Dağı Tırmanışı İçin Halim HALLAÇ'ı Erzurum'a Uğurladık
Erzurum kongresinin 100.Yılında Türkiye İçin Türk Eğitim- Sen Sloganıyla Verçenik Zirve Tırmanışını bu gece planlanmıştık. Dün gece kamp alanına ulaştık. Tırmanış ekibimizden bir arkadaşımız rahatsızlanması sebebiyle zirve tırmanışını ileri bir tarihe ertelemiş bulunuyoruz. İspir’de geçirdiğimiz süre içinde bize desteklerini esirgemeyen İspir MHP Belediye başkanımız Ahmet Coşkun Beye, Belediye Başkan Yardımcımız Hüseyin Sert Kaya Beye, kamp alanına ulaşımızı sağlayan İspir Belediyemiz değerli çalışanları Kemal ve Serdar kardeşimize, Yedigöller köyünden bize rehberlik yapan değerli ağabeyim Zihni Çakmakçı’ya, Trabzon’un yiğit evladı TC Ramazan Koç hocama, Rahmi Yiğit dayıma, varlığı ile her daim yanımda olan Sedat Zor ağabeyime, Verçenik Tırmanışı hazırlıklarının her aşamasında yanımızda olan Türk 
Eğitim- Sen Osmaniye Şube Başkanım TC Ahmet Kandemir şükranlarımı sunuyorum.

Halim HALLAÇ




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri