29 Mart 2024 Cuma
Anasayfa > HABERLER > Yönetmelikler Hakkında Önerilerinizi Bekliyoruz

Yönetmelikler Hakkında Önerilerinizi Bekliyoruz

27.04.2017 14:55 12 14 16 18 yazdır
Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ve Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmeliği hakkında siz değerli üyelerimizin görüş ve önerilerinizi bekliyoruz.
Yönetmelikler Hakkında Önerilerinizi Bekliyoruz
 1- Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği.

Mili Eğitim Bakanlığı mevzuat çalışmalarında değerlendirmek üzere Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğinin uygulamaları hakkındaki görüş ve önerilerimizi talep etmektedir.

MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ

2- Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmelik.

22.04.2017 Tarihinde yayınlanarak yürürlüğe giren Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı  Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmeliğin incelenerek Genel Merkezimizce yargıya taşınmasını istediğiniz hususların bir rapor halinde 02.05.2017 tarihine kadar tesgmt@gmail.com  e-posta adresine bildirebilirsiniz.


MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİLERİNİN GÖREVLENDİRİLMELERİNE DAİR YÖNETMELİĞİ


Eki İçin Tıklayınız



Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ve Millî Eğitim Bakanlığına Bağlı  Eğitim Kurumları Yöneticilerinin Görevlendirilmelerine Dair Yönetmeliğinin incelenerek görüş ve önerilerimizi oluşturmak için siz değerli üyelerimizin görüş ve önerilerine ihtiyacımız bulunmaktadır.

Bu bilgileri sitemize yorum olarak veya sosyal medyadan veya diğer iletişim araçlarını kullanarak sms, whatsap, e-mail şeklinde 01/05/2017 tarihine kadar bildirebilirsiniz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
Kategorinin Diğer Haberleri